BIO pšenice červená, 500 g

Novinka Bio
Neohodnoceno
Značka: Probio
38 Kč / ks 7,60 Kč / 100 g
Skladem (3 ks)
Možnosti doručení

  • Červená pšenice je jeden z původních druhů obilovin.
  • Její červená, až nahnědlá barva je způsobena přirozeným obsahem flavonoidů (katechinu a taninu) a antokyanů.
  • Antokyan je přírodní barvivo, významný antioxidant s pozitivním vlivem na lidské zdraví.
  • Červená pšenice má vysoký obsah vlákniny a bílkovin.
  • Jak na červenou pšenici v kuchyni? Po uvaření lze červenou pšenici využít do salátů, polévek, zapékaných pokrmů, jako přílohu, apod.
  • Pro ještě lepší stravitelnost namočte pšenici na 12-24 hodin do osolené vody s 2 lžícemi jablečného octa. Nádobu uzavřete. Tím pšenici "nafermentujete" a zlepšíte vstřebávání všech živin.
  • Po namletí se pšenice hodí na pečení chleba, výrobu těstovin, pečení sušenek, placek apod.
  • Pro přípravu tradičního kynutého pečiva se doporučuje kombinace s běžnou pšeničnou moukou.
  • Pšenice je vhodná také na klíčení a svou barevností oživí každý pokrm.
 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hmotnost: 500 g
Složení: 100% pšenice červená BIO
Skladování: v suchu při teplotě do 25 °C
Trvanlivost: 2 měsíce
Baleno v: ČR
Certifikace: BIO
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 1 - Obiloviny obsahující lepek

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz
PODMÍNKY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ OBCHODNÍ PODMÍNKY